22 Jan

A magyar kultúra megismertetése és népszerűsítése érdekében Magyarország kulturális heteket rendez Mexikóban 2022. szeptember és december között. Az eseménysorozat keretében Magyarország a kultúra számos ágában, sokrétű módon kíván megjelenni Mexikóban. Nagykövetségünk - mint a programsorozat fő szervezője és lebonyolítója - nyílt pályázatot hirdet a Mexikói Magyar Kulturális Hetek (spanyolul: Semanas de la Cultura Húngara en México) elnevezésű esemény logójának grafikai megtervezésére.

 

Pályázási feltételek:

- Betöltött 18. életév, cselekvőképesség

- Mexikói lakhely

- Egy pályázó részéről maximum három grafikai alkotás benyújtása lehetséges

- A pályamű .jpg vagy .png vagy .tif formátumban való megküldése, minimálisan 300 DPI-s felbontásban

- A benyújtott grafikai alkotás felhasználási jogainak teljeskörű átengedése a Magyarország Mexikóvárosi Nagykövetsége számára

- A benyújtott grafikai alkotásnak tartalmaznia szükséges a „Semanas de la Cultura Húngara en México” elnevezést (kizárólag spanyol nyelven – magyarul azt nem kell feltüntetni)

- A pályázattal együtt meg kell küldeni a jogok átengedéséről szóló mellékelt nyomtatványt.

 

A nyertes pályázó 6500 mexikói pesó (MXN) díjazásban részesül.

 

A pályázatot (és a nyomtatványt) a mission.mex@mfa.gov.hu e-mail címre kérjük elküldeni, annak benyújtási határideje 2022. február 25. 23:59 perc (mexikóvárosi idő). Eredményhirdetés 2022. március 11-én a Nagykövetség hivatalos Facebook oldalán.

A pályázatot meghirdető fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot nem megfelelő szakmai és művészi minőségű, vagy számú pályázat esetén eredménytelennek nyilvánítsa.

Bővebb információ a mission.mex@mfa.gov.hu e-mail címen kérhető.