Hírek

COP13 Cancúnban (december 2-3)

A génmegőrzés biológiai sokféleség megőrzésében betöltött szerepét hangsúlyozta V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára a Biológiai Sokféleség Egyezmény Részes Feleinek 13. Konferenciáját megelőző miniszteri találkozón, Mexikóban.
Tovább

Kiállítás Cancúnban

Cancúnban, a Baltus művészeti galériában kiállításra kerültek Roberto Abraham Díaz, Magyarország cancúni tiszteletbeli konzuljának kerámiatárgyai. A december 1-jén rendezett megnyitón jelen volt Medveczky Iván nagykövet.
Tovább

Konferencia és Szakkiállítás Tijuanaban

November 8-9-én Tijuana-ban került megrendezésre az ANEAS (Agencia Nacional de Empresas del Agua y de Saneamiento - Vízügyi és Egészségügyi Vállalatok Nemzeti Ügynöksége) éves szakkiállítása és konferenciája, melyen a Magyar Nemzeti Kereskedőház mexikóvárosi képviselete saját standdal volt jelen, s melyen részt vett a Budapesti Vízművek is.
Tovább

Megbízólevél átadása

Medveczky Iván, Magyarország új mexikóvárosi rendkívüli és meghatalmazott nagykövete 2016. október 24-én átadta megbízólevelét Enrique Peña Nieto-nak, a Mexikói Egyesült Államok elnökének.
Tovább

Új magyar nagykövet Mexikóvárosban

Medveczky Iván, Magyarország új mexikóvárosi rendkívüli és meghatalmazott nagykövete október 1-jén foglalta el állomáshelyét. Október 14-én fogadta őt Claudia Ruiz Massieu, a Mexikói Egyesült Államok külügyminisztere. A bemutatkozó látogatás során a felek áttekintették a két ország kapcsolatainak legfontosabb elemeit.
Tovább