Hírek

Burger Barna fotóművész „Magyarország gyalogszerrel” című kiállításának megnyitója

A 10. Cancúni Magyar Kulturális Fesztivál keretein belül nyitottuk meg Burger Barna fotóművész „Magyarország gyalogszerrel” című kiállítását a Karibi Egyetem könyvtárában. A kiállítás megnyitását követően az egyetem gasztronómia tanszékének diákjai jóvoltából a magyar konyha ízeivel ismerkedhettek meg a jelen lévő vendégek.
Tovább

Március 15-én immáron 10. alkalommal nyitottuk meg a Cancúni Magyar Kulturális Fesztivált

A megnyitó ünnepség keretén belül tartottuk nemzeti ünnepi megemlékezésünket, melyen Medveczky Iván nagykövet mondott ünnepi köszöntőt, majd Gaál Erzsébet csodálatos hárfajátékát hallgathatta meg a szép számú közönség.
Tovább

Medveczky Iván nagykövet Belmopanban átadta nagyköveti megbízólevelét Sir Colville Young-nak, Belize kormányzójának

Medveczky Iván nagykövet 2019. március 18-án Belmopanban átadta nagyköveti megbízólevelét Sir Colville Young-nak, Belize kormányzójának, valamint a megbízólevél másolatát Wilfred Elrington külügyminiszternek. A délután folyamán Belize Cityben udvariassági látogatáson fogadta a nagykövetet Dean Barrow miniszterelnök.
Tovább

Magyar szolidaritás Mexikóval

Szeptember 25-én átadtuk a Tecnológico de Monterrey Egyetem Santa Fé-i kampuszának segélyközpontjában a hozzánk leadott, és a nagykövetségünk által beszerzett adományokat, melyeket az egyetem közvetlenül juttat el a rászorulókhoz. A hétvégén pedig San Pablo Chimalpa-ban segítettünk a romok eltakarításában. Köszönjük mindenkinek a segítséget és a hozzájárulást. Ne csüggedj Mexikó, Veled vagyunk!
Tovább