Hírek

A konzulátus ünnepi ügyfélfogadási rendje

A karácsonyi ünnepi időszak alatt – 2019. december 23. és 2020. január 5. között - a Konzulátus csökkentett munkarendben üzemel.
Tovább

Kérdőíves felmérés a Konzuli Szolgálat honlapjával kapcsolatban

A Konzuli Szolgálat honlapja ( https://konzuliszolgalat.kormany.hu ) a jövő év folyamán megújul.
Tovább

Magyar építész szakértők látogatása Mexikóban

Vásáros Zsolt építész, a BME tanszékvezetője és dékánhelyettese, valamint Kovács Olivér statikus mérnök 2019. november 25-29. között Mexikóvárosba látogattak, ahol előadást tartottak a mexikói hatóságok és az EU helyi képviselete által szervezett II. nemzetközi konferencián.
Tovább

Az 1956-os forradalom emlékére rendezett fogadást Magyarország Mexikóvárosi Nagykövetsége

Az 1956-os forradalom emlékére rendezett fogadást Magyarország Mexikóvárosi Nagykövetsége a helyi magyar közösség, diplomaták, a kulturális és üzleti élet képviselői, valamint a kormányzat tagjainak részvételével.
Tovább

Magyar-Mexikói Gazdasági Vegyesbizottság: tovább erősödő kétoldalú együttműködés hazánk elsőszámú latin-amerikai partnerével

Október 10-11-én Mexikóvárosban tartották a Magyar-Mexikói Gazdasági Vegyes Bizottság (GVB) IV. ülését. A Külgazdasági és Külügyminisztérium delegációját Dr. Ponevács-Pana Petra beruházások ösztönzéséért felelős helyettes államtitkár, a GVB magyar társelnöke vezette.
Tovább