Hírek

Magyar szolidaritás Mexikóval

Szeptember 25-én átadtuk a Tecnológico de Monterrey Egyetem Santa Fé-i kampuszának segélyközpontjában a hozzánk leadott, és a nagykövetségünk által beszerzett adományokat, melyeket az egyetem közvetlenül juttat el a rászorulókhoz. A hétvégén pedig San Pablo Chimalpa-ban segítettünk a romok eltakarításában. Köszönjük mindenkinek a segítséget és a hozzájárulást. Ne csüggedj Mexikó, Veled vagyunk!
Tovább

Magyar KKV-k bemutatkozása a Digital Revolution szakkiállításon

A Magyar Nemzeti Kereskedőház mexikóvárosi székhelyű regionális ICT-Központjának szervezésében több magyar KKV mutatkozik be a Digital Revolution szakkiállításon Mexikóvárosban április 25-28 között.
Tovább

Szmirnov István panamai tiszteletbeli konzulunk a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült

Magyarországnak a Panamai Köztársaságban való magas szintű képviseletéért és a két ország közötti kapcsolatok szorosabbra fűzése érdekében közel negyed évszázada végzett odaadó munkája elismeréseként Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta Szmirnov István panamai tiszteletbeli konzulunknak március 15-i nemzeti ünnepünk alkalmából.
Tovább

„Magyarország – egy ismeretlen ismerős”

„Magyarország – egy ismeretlen ismerős” címmel tartott előadást Medveczky Iván nagykövet április 18-án a Tecnológico de Monterrey Egyetem Santa Fe-i kampuszán a Gazdasági és Nemzetközi Üzleti Kapcsolatok kar hallgatói számára.
Tovább

Eurojazz 2017

Oláh Krisztián junior Prima Primissima díjas zongorista vezette kvartett Mexikóvárosban nagysikerű koncertet adott az Eurojazz nemzetközi fesztiválon, a főváros leghíresebb jazz-klubjában, a Zinco-ban illetve mesterkurzust adott a mexikói állami jazz-iskolában a helyi növendékeknek – a Nagykövetség szervezésében.
Tovább